Krisbygg

Vårt firma startet i 2001, men vår erfaring er mye eldre. Hver person i teamet vårt har spesialkompetanse slik at vi kan utføre alle typer oppdrag innen nybygg og renovering. Vår hovedgesjeft er omfattende indre ombygninger eller rehabiliteringer. Vi inviterer deg til å se på våre allerede utførte prosjekter.

Alt text for the image

Kvalitet

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre ferdigheter i alle ledd av det arbeidet vi gjør. Vi er opptatt av høy kompetanse og ansvarlighet hos våre ansatte. Slik sikrer  vi at våre tjenester blir preget av høy kvalitet, presisjon og sikkerhet.

Kontakt Oss

Har du spørsmål vedrørende priser, omfang, vilkår eller betingelser, ikke nøl med å ta kontakt via telefon eller e-post.

TJENESTER

Kort informasjon om tilbudet og bredden av hva vi tilbyr:

Vi er spesialister på:

  • Alt innen snekkerarbeid
  • Murerarbeid
  • Flislegging
  • Murerarbeid
  • Maling
  • Oppussing eller rehabilitering

Når det gjelder tjenester utover de vi har å tilby, samarbeider vi med meget gode norske selskaper. Disse utfører blant annet elektriske installasjoner,  omfattende rørleggerarbeid, og avansert møbelsnekring. Kostnader for arbeid som utføres av eksterne leveerandører, avtales på forhånd.

Vi tilbyr våre tjenester i Oslo og omegn.

Har du spørsmål vedrørende priser, omfang, vilkår eller betingelser, ikke nøl med å ta kontakt via telefon eller e-post.

Alt innen oppussing

Omfattende indre rehabilitering, ombygging og ferdigstillelse er grunnlaget for vår virksomhet. Vi kan virkeliggjøre alle dine ideer.

Snekkerarbeid

Vi driver med alle slags snekkerarbeid fra møbler til større byggeprosjekter.

Murerarbeid

Hovedtyngden av det murerarbeid vi utfører, er på større bygg. Men, vi trives også godt med mindre oppdrag som eneboliger og andre private hjem.

Flislegging

Vi vil hjelpe deg å prosjektere et pent og funksjonelt bad.  Vi garanterer gjennomføring ned til  hver minste detalj.

KONTAKT OSS Å FÅ TILBUD!

450 99 257

byggmesterkristof@gmail.com